Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spectacol cu un singur spectator, în prima seară, la Festivalul Toamnei de la Mizil

Primăria oraşului Mizil a organizat, în perioada 4-6 octombrie 2019, Festivalul Toamnei, însă evenimentul s-a dovedit a fi complet eşuat încă din prima seară, atunci când un singur spectator a venit la concertul de pe stadion.

de Alin Tarnovschi

la 07.10.2019 , 14:55

Primăria oraşului Mizil a organizat, în perioada 4-6 octombrie 2019, Festivalul Toamnei, însă evenimentul s-a dovedit a fi complet eşuat încă din prima seară, atunci când un singur spectator a venit la concertul de pe stadion.

Imaginile cu singurul spectator de la Festivalul Toamnei de la Mizil au devenit virale pe reţelele sociale.

Vineri, 4 octombrie, în prima seară a festivalului din Mizil, pe stadion, în faţa scenei pe care au performat mai mulţi copii de la Casa de Cultură, s-a prezentat un singur spectator.

Articolul continuă după reclamă

Cu o pungă de plastic în mână, bărbatul a urmărit preţ de câteva minute concertul însoţit de un joc de lumini, iar apoi a plecat acasă.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile au dat vina pe frigul de afară, dar şi pe faptul că, în prima seară, Festivalul Toamnei nu este chiar atât de... interesant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Festivalul Toamnei din Mizil, un singur spectator în prima seară

Primăria Mizil a cheltuit aproximativ 80.000 de lei pe Festivalul Toamnei, dintre care 18.700 de lei au venit din sponsorizări, iar 61.300 de lei din veniturile proprii ale primăriei.

În ciuda faptului că în prima seară Festivalul Toamnei din Mizil a fost urmărit de un singur spectator, situaţia s-a schimbat în serile ce au urmat, respectiv sâmbătă şi duminică.

Oamenii au lăsat un munte de gunoaie la Festivalul Toamnei de la Mizil

Sute de oameni din oraşul cu peste 14.000 de locuitori au venit pe stadion pentru a urmări concertele şi pentru a se distra.

Totuşi, în urma lor a rămas un munte de gunoaie, iar concluzia a fost trasă de un tânăr care a postat o poză cu mizeria lăsată în urmă: 'Era mai bine cu un singur spectator...'.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Spectacol cu un singur spectator, în prima seară, la Festivalul Toamnei de la Mizil