Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Stella Tennant, o legendă a modellingului, s-a sinucis după ce a simțit că nu mai este capabilă să continue să defileze pe podium

Supermodelul britanic Stella Tennant și-a pus capăt zilelor din cauza presiunii vieții publice, a anunțat familia sa. Tennant, care și-a cultivat o imagine rar întâlnită pe podium, a murit cu puțin timp înainte de Crăciun, la vârsta de 50 de ani.

de Iulia Iancu

la 09.01.2021 , 09:18

Stella Tennant
Stella Tennant - Profimedia Images
  • Stella Tennant este o legendă a modellingului britanic
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Stella Tennant, un supermodel celebru de începutul anilor 90, s-a sinucis din cauza presiunii pe care o resimțea. Familia sa a confirmat vestea tragică, adăugând că vedeta se simțea „rău de ceva timp”, scrie CNN.

"Am fost uimiți de numărul mesajelor de simpatie și susținere de când Stella a murit. Avea un suflet minunat, era adorată de familie și de prieteni buni, o femeie sensibilă și talentată a cărei creativitate, inteligență și umor au atins atât de multe vieți”, a declarat familia vedetei.

"Stella nu se mai simțea bine de foarte mult timp. A simțit multă durere și deznădejde în momentul în care și-a dat seama că este incapabilă să continue să lucreze în domeniu”.

Articolul continuă după reclamă

Născută într-o familie de aristocrați din Marea Britanie și crescută la fermă de oi din Scoția, Tennant a devenit fotomodel în mod „accidental”, așa cum a povestit chiar ea pentru revista British Vogue în 2018. Nepoata ducelui Andrew Cavendish, Stella Tennant a fost o verişoară îndepărtată a prinţesei Diana.

Stella Tennant a fost una dintre tinerele care au reprezentat scena modei britanice la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012.

Dar după perioada de glorie a carierei sale, a făcut un pas înapoi pentru a se concentra asupra familiei.

„Agenția nu știa cu adevărat ce să facă cu mine”, a declarant  ea publicației de modă Document Journal, în 2018. "M-am gândit: ei bine, asta nu este o surpriză. Am avut micul meu moment, iar moda s-a reinvetat mereu și așa voi face și eu. Am dat totul carierei mele, toată energia și timpul meu”, a spus ea.

De-a lungul celor aproape 30 de ani de carieră, ea a pozat pentru reviste prestigioase precum Harper's Bazaar şi Numéro. A colaborat cu versiunile franceză, britanică şi italiană a revistei Vogue. Aerul său androgin şi alura un pic punk i-au permis să se distingă între manechinele generaţiei sale.

A fost căsătorită din 1999 până anul trecut cu fotograful de origine franceză David Lasnet. Cei doi au patru copii. 

Iulia Iancu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Stella Tennant, o legendă a modellingului, s-a sinucis după ce a simțit că nu mai este capabilă să continue să defileze pe podium