Antena Meniu Search
x

Sinucidere MISTERIOASĂ în Bucureşti! Patronul unei firme de turism s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia - GALERIE FOTO

George Negru, patronul unei firme de turism, s-a aruncat în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia în Bucureşti.

George Negru, patronul unei firme de turism, s-a aruncat în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia în Bucureşti.

Omul de afaceri , proprietar al touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare. Conform vecinilor, bărbatul a avut două apartamente în blocul din Piaţa Alba Iulia, însă din cauza unor probleme financiare, le-a vândut pe amândouă, iar acum locuia cu chirie într-unul dintre acestea.

Ghizi colaboratori ai companiei au declarat că au aflat despre moartea lui George Negru, dar nu cunosc alte detalii.

Pe acelaşi subiect

"Atât am aflat şi noi, că este mort. Nu ştim mai multe detalii. Ne sună continuu telefoanele", au declarat astăzi, pentru News.ro, ghizi colaboratori ai companiei.

La rândul său, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat că va face verificări pentru ca turiştii care au cumpărat pachete prin agenţie să ajungă cu bine la destinaţie.

"Acum am aflat şi noi. Facem verificări pentru ca cetăţenii care au achiziţionat pachetele turistice să fie siguri că se pot deplasa către acele destinaţii. Şi totodată ca cei care sunt plecaţi deja să fim siguri că se vor întoarce în siguranţă acasă", a declarat ministrul Turismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sinucidere MISTERIOASĂ în Bucureşti! Patronul unei firme de turism s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia - GALERIE FOTO