Antena Meniu Search
x

SFÂRŞIT CUMPLIT pentru o profesoară din Iaşi! A scris BILETUL DE ADIO, apoi S-A ARUNCAT ÎN GOL. Femeia şi-a plănuit moartea în cele mai mici detalii

Doliu în mediul universitar ieşean, după ce o profesoară a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Doliu în mediul universitar ieşean, după ce o profesoară a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. S-a întâmplat ieri de dimineaţă, în jurul orei 9:00. 

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa că o femeie este inconştientă în incinta unui bloc de pe strada Arcu, din Iaşi. Suferise un traumatism cranio-cerebral sever, după ce a căzut în gol de la aproximativ zece metri.

Un echipaj medical de la SMURD a ajuns imediat la fata locului si a inceput manevrele de resuscitare. Din păcate, medicii au fost nevoiti sa declare decesul. 

Din primele informaţii, se pare că Tatiana Tacu, in varsta de 86 de ani, si-a planuit moartea pana in cele mai mici detalii, scrie bzi.ro. Femeia s-a aruncat de la etajul doi, de la geamul dormitorului, poliţiştii descoperind geamul dormitorului deschis, iar langa geam un scaun de mici dimensiuni si o noptiera. Obiecte de care Tatiana s-ar fi "ajutat" pentru a sari in gol. 

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au ridicat din apartament mai multe probe si urmeaza sa stabileasca daca este sau nu vorba despre o sinucidere.

Femeia ar fi lăsat şi un bilet de adio în care şi-a cerut iertare pentru gestul făcut. 

"Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetarile continua", a precizat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » SFÂRŞIT CUMPLIT pentru o profesoară din Iaşi! A scris BILETUL DE ADIO, apoi S-A ARUNCAT ÎN GOL. Femeia şi-a plănuit moartea în cele mai mici detalii