Antena Meniu Search
x

Video Situație fără precedent într-un oraș din țară, unde tot mai mulți pacieni pierd lupta cu Covid. Certificatele de deces sunt epuizate

Numărul persoanelor decedate de Covid-19 epuizează certificatele de deces dintr-un oraş din Gorj. Situaţia este îngrijoratoare în Târgu Cărbunești, acolo unde tot mai multe persoane pierd lupta cu virusul SARS-CoV-2.

Alin Stan
de Alin Stan

la 18.10.2021, 13:54

Vezi și

Numărul pacienților care ajung într-o stare tot mai gravă în spitalele din județul Gorj se accentuează de la o zi la alta, inclusiv la unitatea medicală din Târgu Cărbunești. Sunt peste 130 de pacienți internați, iar secția ATI este ocupată aproape la capacitate maximă.

Din păcate, numărul persoanelor decedate este tot mai mare în ultima perioadă, o confirmă și primarul din Târgu Cărbunești. Acesta spune că a epuizat, în ultima perioadă, certificatele de deces. Spre exemplu, doar în ultima săptămână au fost eliberate peste 30 de astfel de documente. Autoritățile fac un apel la cetățeni să respecte restricțiile și să se vaccineze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Situație fără precedent într-un oraș din țară, unde tot mai mulți pacieni pierd lupta cu Covid. Certificatele de deces sunt epuizate