Antena Meniu Search
x

Situaţie inedită în Botoşani: Nuntă ţinută fără mire, după ce a fost testat pozitiv cu Covid

Situaţie inedită în Botoşani, unde o nuntă s-a ţinut fără mire, care a fost testat pozitiv cu Covid, chiar în ziua marelui eveniment.

de Monica Palade

la 21.10.2021, 10:51

imagine ilustrativă
Situaţie inedită în Botoşani: Nuntă ţinută fără mire, după ce a fost testat pozitiv cu Covid - Shutterstock

Astfel, cei de la sală nu i-au dat voie mirelui să participe la propria sa nuntă. Deşi în oraş petrecerile se organizează în prezent doar cu persoane vaccinate, organizatorii nunţii respective au decis să le ceară mirilor teste PCR, ambii fiind neimunizaţi.

Nuntă fără mire, după ce a fost testat pozitiv

Doar că surpriză! În ziua nunţii, mirele a aflat că este pozitiv. Când mama mirelui a aflat rezultatul testului a leşinat pe scaunul de la coafor. „Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor, potrivit Monitorul de Botoşani.

Aflaţi în această situaţie teribilă, mirilor nu le mai rămânea decât să îşi anuleze nunta sau să o ţină fără mire, aşa că au optat pentru a doua variantă. Dansul mirilor s-a ţinut între mireasă şi tatăl său. 

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Situaţie inedită în Botoşani: Nuntă ţinută fără mire, după ce a fost testat pozitiv cu Covid