Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Snoop Dog vine în România! Biletele au fost deja puse la vânzare

Snoop Dog vine în România! Concertul cunoscutului rapper american va avea loc la Arenele Romane, pe 29 august.

de Redactia Observator

la 21.05.2018 , 17:09

Snoop Dog vine în România! Rapperul american va avea un concert la Arelene Romane, pe 29 august Snoop Dog vine în România! Rapperul american va avea un concert la Arelene Romane, pe 29 august - Sursă: Hepta

Snoop Dog vine în România! Concertul cunoscutului rapper american va avea loc la Arenele Romane, pe 29 august. Evenuimentul a fost deja confirmat de platforma dedicată vânzării de bilete eventim.ro.

Un loc la concert în zona accesului general va costa 179 de lei, iar locurile pot fi rezervate începând de luni. 

Venirea faimosului rapper în România a fost discutată încă de acum 2 ani, după ce Snoop Dog şi-a dat, din greşeala, check in pe pagina sa de Instagram, în localitatea Bogata din Mureş. 

Articolul continuă după reclamă

După gafa artistului care a devenit virală printre internauţii români, comunei mureşene i-a fost dedicat un site - visitbogata.com, care avea ca scop şi aducerea vedetei la un concert în acest loc.

"Cu doar 2.000 de locuitori, comuna, în care se ajunge în cinci ore, cu maşina, de la Bucureşti, este locul perfect pentru o vacanţă relaxată. Apropiată de Cluj-Napoca, Mediaş, Sighişoara şi Târgu Mureş, Bogata este locul perfect dacă vreţi să vă relaxaţi în natură", au scris creatorii site-ului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Snoop Dog vine în România! Biletele au fost deja puse la vânzare