Antena Meniu Search
x

Şofer de 18 ani, cu permis de 3 luni, urmărit de poliţişti 50 de km, în Maramureş. S-au tras focuri de armă

O urmărire spectaculoasă, cu focuri de armă, s-a terminat cu o bătaie, în Maramureş. Poliţişti şi jandarmi au încercat să oprească un elev olimpic care a furat maşina mamei lui şi a plecat la plimbare, cel mai probabil sub influenţa drogurilor. 

de Redactia Observator

la 07.09.2019, 20:33

Vezi și

O urmărire spectaculoasă, cu focuri de armă, s-a terminat cu o bătaie, în Maramureş. Poliţişti şi jandarmi au încercat să oprească un elev olimpic care a furat maşina mamei lui şi a plecat la plimbare, cel mai probabil sub influenţa drogurilor. 

Era cu un prieten abia eliberat din închisoare. 50 de kilometri a durat cursa nebună. După ce au fost încătuşaţi şi puşi la pământ, cei doi tineri au fost loviţi de un jandarm. 

"Uşor, săracu'! Ce săracu', ia uite ce-l calcă! Doamne! Uite ce de Jandarmerie! Dar ce-a păţit, de ce dă în el?" Cei doi tineri sunt loviţi cu picioarele în cap de un jandarm, chiar dacă sunt încătuşaţi şi nu par să opună rezistenţă.

Şefii jandarmului filmat în timpul acţiunii controversate au anunţat că au început o anchetă. 

Pe acelaşi subiect

Cei doi tineri erau urmăriţi. Se aflau într-o maşină de culoare verde şi au fost filmaţi când un echipaj de poliţie reuşeşte să-i depăşească şi să le blocheze calea pe şosea. Dar fugarii lovesc autoturismul agenţilor şi pleacă mai departe.

În ajutorul poliţiştilor au venit echipaje inclusiv din judeţele vecine. În localitatea Mesteacăn, forţele de ordine au tras mai multe focuri în aer, apoi în direcţia pneurilor. Dar, n-au reuşit nici măcar să-i sperie pe fugari. Cei doi au abandonat cursa abia atunci când au ajuns în judeţul vecin.

În urmărirea care s-a întins pe mai bine de 50 de kilometri, poliţiştii au tras spre maşină 6 focuri de armă, însă doar trei şi-au atins ţinta. Şoferul şi-a continuat drumul spre localitatea Ileanda, unde s-a izbit de o altă maşină. 

Chiar mama şoferului a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce fiul ei i-a furat acum două zile maşina. Femeia le-a mai spus şi că tânărul ar putea fi drogat. 

Urmărirea a început după ce tânărul de la volan a plecat dintr-o benzinărie din Baia Mare fără să plătească pentru combustibil.

Tânărul de la volan, în vârstă 18 ani, avea permis de trei luni. Provine dintr-o familie de profesori, este elev în clasa a 12-a şi olimpic la matematică. Din cauza anturajului a început să consume droguri, spun apropiaţii. A fost internat într-o clinică de dezintoxicare de unde a ieşit cu puţin timp în urmă. 

Prietenul lui, spun surse din anchetă, abia a ieşit din închisoare. 

Şoferului i-au fost recoltate probe de sânge cre vor stabili daca se afla sub influenţa drogurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer de 18 ani, cu permis de 3 luni, urmărit de poliţişti 50 de km, în Maramureş. S-au tras focuri de armă