Antena Meniu Search
x

Video Șofer bătut cu sălbăticie în Hunedoara, pentru că a condus prea încet. Un tânăr a coborât din mașină și s-a năpustit cu pumnii asupra bătrânului

Un bărbat în vârstă de 76 de ani care conducea pe o stradă din Hunedoara a fost lovit cu pumnii de un alt șofer, pe motiv că ar fi condus prea încet. Furios, tânărul de 28 de ani a coborât din mașină, iar mai apoi s-a năpustit cu pumnii asupra bătrânului. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 13:55

Vezi și

În imagini se vede cum bătrânul încetinește și oprește mașina pe partea dreaptă a drumului. Imediat, un alt autoturism, care rula în spatele acestuia, îl depășește și oprește în față lui. Șoferul coboară, se duce la bătrân, deschide portiera mașinii și începe să-l lovească cu pumnii. 

În urma atacului violent, bărbatul de 76 de ani a fost dus la spital pentru consult, iar celălalt șofer, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi audiat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șofer bătut cu sălbăticie în Hunedoara, pentru că a condus prea încet. Un tânăr a coborât din mașină și s-a năpustit cu pumnii asupra bătrânului