Antena Meniu Search
x

Șofer bătut și tăiat cu sabia la Nucet de 4 indivizi care beau bere pe carosabil

Un șofer a fost bătut și tăiat cu sabia la Nucet de 4 indivizi care beau bere pe carosabil. Un bărbat a sărit să-l ajute și a fost și el tăiat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.05.2020, 12:12

  • Au fost chemați mascații ca să îi liniștească pe agresori.
  • Patru bărbați au fost arestați.

Mai mulţi indivizi au băgat în spital doi bărbaţi, de 30 şi 52 de ani, pe motiv că unul dintre ei a dat cu maşina peste berile înşirate pe asfalt din care beau agresorii. Poliţia a reţinut, până acum, patru suspecţi. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru aplanarea conflictului. 

Scandalul s-a petrecut, vineri, în comuna dâmboviţeană Nucet. Un şofer de 52 de ani a dat cu maşina peste berile unor indivizi care beau şi stăteau pe carosabil. Nu se ştie dacă a făcut acest lucru intenţional sau nu. Cert este că marea sa greşeală a fost să oprească şi să le ceară socoteală celor care ocupau şoseaua. De aici a pornit scandalul. Mai mulţi indivizi l-au lovit pe şofer, electrician de meserie.

În apărarea victimei a sărit un amic, un bărbat de 30 de ani, care se afla în zonă şi a văzut toată scena. În acel moment, fratele unuia dintre agresori a sărit cu sabia la bătaie şi l-a tăiat pe mână pe tânăr. Ambii bărbaţi sunt acum internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, scrie Adevărul.

Poliţia a reţinut, până acum, patru bărbaţi, cu vârste cu prinse între 21 şi 27 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si linistii publice. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru aplanarea conflictului.

"Cei în cauza au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de art. 193, art. 371 şi art. 355 din Codul Penal.

Aceştia vor fi prezentaţi, pe parcursul zilei de mâine,  Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând că la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.", a precizat IPJ Dâmboviţa, într-un comunicat de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Șofer bătut și tăiat cu sabia la Nucet de 4 indivizi care beau bere pe carosabil