Antena Meniu Search
x

Şoferul unui BMW X6 îşi face loc să iasă din parcare împingând cu bolidul maşina din spate, până pe trecerea de pietoni (Video)

Imagini halucinante filmate într-o parcare din Capitală. Nervos că este blocat şi nu poate ieşi din parcare, fiind înconjurat de alte maşini, şoferul unui BMW X6 a împins cu bolidul un VW aflat în spatele său, până pe trecerea de pietoni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.08.2019, 08:56

Şoferul unui BMW X6 îşi face loc să iasă din parcare împingând cu bolidul maşina din spate, până pe trecerea de pietoni - captura video YouTube

Imagini halucinante filmate în Capitală. Nervos că este blocat şi nu poate ieşi din parcare, fiind înconjurat de alte maşini, şoferul unui BMW X6 a împins cu bolidul un VW aflat în spatele său, până pe trecerea de pietoni.

Şoferul unui BMW X6 blocat într-o parcare din Bucureşti a fost filmat cum împinge cu bolidul maşina din spatele său, pentru a-şi face loc să iasă.

A profitat de faptul că Volkswagenul nu avea frâna de mână trasă, aşa că l-a împins circa 20 de metri şi l-a lăsat fix pe trecerea de pietoni.

Şoferul unui BMW X6 îşi face loc să iasă din parcare împingând cu bolidul maşina din spate

Imaginile au fost postate pe Reddit şi s-au viralizat rapid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sute de oameni au comentat grozăvia.

"Mi-am făcut cruce cu tot ce am putut"

"Nici in India nu vezi asa haos, țărani treziti cu mașină"

"Voiam să aplaud Seat-ul gri că-l blochează pe tip și așteaptă poliția, dar se pare că-s prea optimist..."

"Cu filmul la politia rutiera si reclama accidentul!"

"De-aia o laşi în viteză şi cu frâna de mână trasă"

"Parcare a capatat un cu totul alt sens in Bucuresti. Practic orice spatiu liber in care incape o masina si unde poate sa ajunga o masina este considerat un loc de parcare...".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Şoferul unui BMW X6 îşi face loc să iasă din parcare împingând cu bolidul maşina din spate, până pe trecerea de pietoni (Video)