Antena Meniu Search
x

Video Șofer bulversat, nu știe cum a ajuns cu Loganul atârnat de copac. Imagini spectaculoase filmate în Argeș

Accident spectaculos în comuna Hârsești, judeţul Argeş. Un tânăr de 29 de ani a scăpat cu viaţă după a rămas suspendat cu Loganul într-un copac. Bărbatul a reuşit să iasă singur din maşină şi să sune după ajutor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.06.2021, 10:24

Vezi și

Accidentul s-a produs în această dimineaţă. Din primele informaţii, un şofer în vârstă de 29 de ani, care se afla la volanul unui Logan, a pierdut control direcţiei într-o curbă la dreapta, moment în care maşina a ieşit de pe carosabil, s-a răsturnat, a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci pentru ca, în final, să se poziţioneze vertical, cu botul în jos, rămânând suspendată de trunchiul unui arbore.

Din fericire, șoferul, care se afla sigur în Logan, a scăpat cu viață din impact, a reușit să iasă din mașină și să sune la 112. În scurt timp, la fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor, dar și polițiștii. Tânărul a suferit mui multe răni la cap și membre, fiind preluat de ambulanța SMURD și transportat la spital. Nu a putut să explice cum a ajuns cu mașina în acea pozitie, dar sigur nu consumase alcool.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, și a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut", au transmis polițiștii argeșeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Șofer bulversat, nu știe cum a ajuns cu Loganul atârnat de copac. Imagini spectaculoase filmate în Argeș