Antena Meniu Search
x

Video Șofer de ambulanță, beat în misiune. Se grăbea să ajungă la un pacient și a lovit un pieton care traversa neregulamentar, în Capitală

Un șofer de ambulanță în vârstă de 50 a ani a plecat beat în misiune noaptea trecută pe străzile din Capitală și a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar în Sectorul 1. După accident, polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și a reieșit că avea o alcoolemie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal în urma acestui incident.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 07.06.2024 , 07:12

Accidentul a avut loc pe Calea Dorobanți, ambulanța era în misiune, se ducea către un pacient dar șoferul beat nu a văzut pietonul de pe stradă și l-a acroșat. Doar norocul a făcut că șoferul, ametit de aburii alcoolului, să nu provoace o tragedie.

Șofer de ambulanță, beat în misiune

 Urmele accidentului se pot vedea și pe ambulanță. Șoferul a agățat cu oglinda pietonul care traversa neregulamentar. Bărbatul a fost rănit și dus la spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale.

Vezi și

După incident, șoferul a fost dus de polițiști la sediul INML, pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia din sânge și dacă se afla sau nu, și sub influenta substanțelor interzise.

Victima, un bărbat în vârstă de 47 de ani a rămas noaptea trecută sub supravegherea medicilor. Șoferul ambulantei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporala din culpă. Ancheta continuă pentru a se stabili cum s-a întâmplat totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Șofer de ambulanță, beat în misiune. Se grăbea să ajungă la un pacient și a lovit un pieton care traversa neregulamentar, în Capitală