Antena Meniu Search
x

Un şofer de camion încărcat cu lemne goneşte cu viteză pe contrasens, pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva (Video)

Imagini incredibile au fost surprinse pe autostrada A1, Bucureşti, în această dimineaţă. Un șofer de camion, care are două remorci pline cu lemne, a fost filmat mergând cu viteză pe contrasens.

Un şofer de camion încărcat cu lemne goneşte pe contrasens, pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva (Video)
Un şofer de camion încărcat cu lemne goneşte pe contrasens, pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva (Video) - Observator.tv

Imagini incredibile au fost surprinse pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva, în această dimineaţă. Un șofer de camion, care are două remorci pline cu lemne, a fost filmat mergând cu viteză pe contrasens.

Înregistrarea a fost făcută de un alt şofer, care circula regulamentar, la ora 4:30, în această dimineaţă.

Şoferul inconştient rula cu o viteză considerabilă, deşi veneau maşini din faţă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă sunteţi martorii unui eveniment care poate deveni ştire, ne trimite informaţii, imagini şi clipuri video pe WhatsApp, la numărul +40 784 676 767, sau pe pagina de Facebook a Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un şofer de camion încărcat cu lemne goneşte cu viteză pe contrasens, pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva (Video)