Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer de TIR găsit mort în cabină, după ce s-a răsturnat cu autotrenul pe DN7 Deva-Arad, în apropiere de Bârzava

Accident mortal în apropierea localității Bârzava, județul Arad, unde un TIR s-a răsturnat într-un șanț de la marginea șoselei iar șoferul, un cetățean turc, a rămas încarcerat. Bărbatul a fost scos mort dintre fiarele contorsionate ale cabinei. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.07.2021, 17:58

Accidentul a avut loc pe DN7 Deva-Arad, la kilometrul 487+500 de metri, în apropierea localității Bârzava, județul Arad. Potrivit polițiștilor, autotrenul încărcat cu profile metalice s-a răsturnat în afara carosabilului într-o curbă.

Șoferul tirului, un cetățean turc de 63 de ani, a fost descarcerat dintre fiarele cabinei și declarat mort la locul accidentului. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru câteva zeci de minute.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR găsit mort în cabină, după ce s-a răsturnat cu autotrenul pe DN7 Deva-Arad, în apropiere de Bârzava