Antena Meniu Search
x

Şoferul drogat care a încercat să îşi ucidă soţia într-un accident neagă acuzaţiile: 'Am maltratat-o, dar nu am vrut să o ucid'

Şoferul drogat care a provocat un grav accident, în februarie, în Bucureşti, a negat că ar fi încercat să îşi ucidă soţia, însă a recunoscut că a bătut-o.

Şoferul drogat care a provocat un grav accident, în februarie, în Bucureşti, a negat că ar fi încercat să îşi ucidă soţia, însă a recunoscut că a bătut-o.

"Recunosc că am maltratat-o, dar n-am încercat s-o ucid". Acestea au fost cuvintele bărbatului de 39 de ani care, în februarie, în centrul Capitalei, a intrat intenţionat în trei autoturisme, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

Dragoş Bîrligea a fost audiat, astăzi, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Procurorii l-au pus sub acuzare pentru consum de droguri de mare risc.

Pe acelaşi subiect
Soferul drogat a fost arestat dupa ce sotia lui a declarat ca barbatul a incercat sa o omoare

"O excita când mergeam cu viteză"

Accidentul în urma căruia şoferul drogat şi soţia lui au ajuns în stare gravă la spital s-a produs pe 3 februarie, în jurul orei 15.00.

Dragoş Bîrligea se afla la volanul unui autoturism marca BMW X5, iar pe scaunul din dreapta-faţă se afla soţia sa, Carmen.

La un moment dat, pe Calea Victoriei, şoferul a intrat în plin în mai multe autoturisme care erau oprite la semafor.

Cinci persoane au fost rănite în urma impactului devastator, iar totul a ieşit la iveală în momentul în care soţia acestuia a declarat poliţiştilor că bărbatul era drogat cu cocaină şi a încercat să o omoare.

După ce a ieşit din spital, Dragoş Bîrligea a fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Şoferul drogat care a încercat să îşi ucidă soţia într-un accident neagă acuzaţiile: 'Am maltratat-o, dar nu am vrut să o ucid'