Antena Meniu Search
x

Un tânăr vasluian a fost ucis accidental de un poliţist care-l urmărea pentru că a condus fără permis

Un şofer fugar a fost împuşcat din greşeală la periferia oraşului Vaslui. Conducea fără permis, poliţiştii l-au oprit, iar arma unuia dintre ei s-a descărcat.

Vezi și

Un şofer fugar a fost împuşcat din greşeală la periferia oraşului Vaslui. Conducea fără permis, poliţiştii l-au oprit, iar arma unuia dintre ei s-a descărcat accidental în timp ce încerca să îl imobilizeze. Victima n-a avut nicio şansă să fie salvată. Ancheta a fost preluată de procurori.

S-a auzit un foc de armă în zona industrială a oraşului Vaslui. Un tânăr de 26 de ani a fost împuşcat în cap de poliţistul care se pregătea să-l imobilizeze. Îl urmărise înainte în trafic, pentru că se afla la volanul unei maşini, fără să aibă permis. Tânărul a oprit maşina, a coborât în stradă, dar a încercat să fugă de poliţie. Poliţistul l-a somat, înainte să tragă. L-a prins de umăr şi atunci s-ar fi descărcat arma. 

La locul tragediei, poliţiştii au chemat SMURD-ul. Victima a fost resuscitată zeci de minute, dar a murit. Zona a fost împânzită de criminalişti. 

Întâmplător sau nu, tânărul împuşcat este nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui, iar poliţistul care l-a împuşcat este cel care şi-a dat fostul coleg pe mâna DNA, pentru fapte de corupţie. Tânărul mort era cercetat în două dosare pentru infracţiuni pe drumurile publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr vasluian a fost ucis accidental de un poliţist care-l urmărea pentru că a condus fără permis