Antena Meniu Search
x

Cu gândul la însurătoare, un şofer a declanşat o urmărire ca-n flme, în Bucureşti, lovind şi oamenii într-o staţie de tramvai

Şoferul care a gonit pe contrasens prin Bucureşti, cu poliţia pe urme, se grăbea s-o ceară în căsătorie pe vânzătoarea unui magazin de haine. Acolo l-au găsit agenţii, după o cursă infernală de aproape o oră.

de Redactia Observator

la 22.10.2019, 20:55

Vezi și

Şoferul care a gonit pe contrasens prin Bucureşti, cu poliţia pe urme, se grăbea s-o ceară în căsătorie pe vânzătoarea unui magazin de haine. Acolo l-au găsit agenţii, după o cursă infernală de aproape o oră.

Bărbatul a accidentat doi pietoni, apoi a dat buzna în complexul comercial, unde lucra femeia pe care o mai văzuse doar o dată. Pentru gestul lui teribilist, suspectul a fost arestat 30 de zile.

Doi poliţişti au încercat să îl dea jos din maşină pe şoferul de 30 de ani. Scenele au fost filmate pe bulevardul Ştefan cel Mare, din Capitală, după o urmărire periculoasă prin oraş.

A fost o cursă de neînţeles, pe contrasens, pe bulevardele aglomerate. Individul plecase din nordul Capitalei, din Piaţa Charles de Gaulle.

După nici doi kilometri parcurşi bărbatul a ajuns în zona Pieţei Victoria. Aici au încercat prima dată poliţiştii să îl oprească. Nu a fost cu putinţă. Bărbatul s-a făcut nevăzut pe străzile din cartierul Floreasca.

Echipaje ale poliţiei rutiere au pornit după el. Nu au reuşit să îl oprească decât pentru scurt timp.

Pentru a doua oară, bărbatul a gonit nebuneşte pe linia de tramvai, cu poliţiştii după el. A traversat în viteză bulevardele mari ale Capitalei: Ştefan cel Mare, Mihai Bravu şi zona Obor.  

Bărbatul nu a ţinut cont de nimic. Şi-a continuat cursa până în faţa unui centru comercial din sectorul 3 al Capitalei. Aici şi-a lăsat maşina pe linia de tramvai şi a alergat spre un magazin de haine. S-a oprit în faţa unei vânzătoare şi s-a aşezat în genunchi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fugarul a fost încolţit de poliţişti în magazin. Pe unul dintre ei l-a lovit, atunci când agentul a vrut să-l imobilizeze, spun cei din poliţie.

Şoferul a fost reţinut. Cu puţin timp înaintea audierilor, bărbatului i s-a făcut rău şi a fost transportat la spitalul Obregia.

Cursa infernală prin Bucureşti l-ar putea costa câţiva ani buni de închisoare pe bărbat.

Procurorii îl acuză de vătămare corporală din culpă, ultraj şi neoprirea maşinii la semnalele poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cu gândul la însurătoare, un şofer a declanşat o urmărire ca-n flme, în Bucureşti, lovind şi oamenii într-o staţie de tramvai