Antena Meniu Search
x

Șoferul unui Logan făcut praf în Constanţa spune că a fost jefuit după accident: "Îl rog pe cel care le-a luat să mi le înapoieze"

Un șofer rănit grav după ce Loganul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o altă mașină, în Constanța, între Hârșova și Stupina, susține că a fost jefuit după accident.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.08.2020, 10:52

  • Accidentul a avut loc în zona Hanul Morii din judeţul Constanţa, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.
  • Șoferul rămas încarcerat susține că i-au fost sustrase bunuri din mașină, după accident.

Coliziunea s-a produs sâmbătă, în apropiere de Hanul Morilor, iar mașinile implicate au fost un Volskwagen înmatriculat în Bacău și o Dacia Logan, înmatriculată în Ialomița, scrie ziuaconstanta.ro.

Potrivit ISU Constanța, un şofer a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea lui din maşină. Atât el, cât și cea de-a doua victimă, o femeie, au fost transportați la spital.

După accident, familia bărbatului care s-a aflat la volanul Loganului a constatat că din mașină au dispărut mai multe bunuri, printre care un laptop şi o cameră de bord.

Șoferul a făcut un apel pe Facebook, prin care îi roagă pe cei care i-au furat lucrurile, să i le înapoieze.

"Va salut, azi am avut accident în drum spre cta la hanul morii (eu am fost cu Logan), și mi-au dispărut din mașina câteva lucruri. Va rog dacă vreți să ajutați, dați share și îl rog pe cel le-a luat poate să mă ajute, îl rog sa mi le înapoieze. Este vorba de un laptop și o cameră de mașina! Va mulțumesc, nu am unde sa cer ajutor!", este mesajul bărbatului, care a publicat mai multe imagini de la locul accidentului.

Zeci de internauți au distribuit apelul șoferului și l-au încurajat să ceară ajutorul Poliției.

"Multa sanatate si recuperare usoara ! Cineva acolo sus te iubeste ca ai scapat cu viata din acest accident!"

"Din pacate e credibil, la mine din zona un tip ce se ocupa de cumparare utilaje agricole,a avut accident mortal, avind la el o suma ff importanta de bani, in 5 minute nu sa mai gasit nimic din suma respectiva, trist dar adevarat"

"Tu ai facut pozele? Mai erai treaz in momentul ăla? Erai pasager? Șoferul nu cred sa mai aiba picioare"

"Vezi ca s-ar putea sa nu le fi furat nimeni. si noua ni sa întâmplat le luase poliția care a lucrat la caz. Bineinteles, ni le-a dat înapoi. Dar si noi am crezut ca ni le-a luat cineva"

Într-unul dintre răspunsurile oferite de șofer celor care au postat comentarii, bărbatul a spus că, în urma accidentului, s-a ales cu trei fracturi la piciorul stâng, două coaste fisurate și a fost operat la cap și brațul stâng.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șoferul unui Logan făcut praf în Constanţa spune că a fost jefuit după accident: "Îl rog pe cel care le-a luat să mi le înapoieze"