Antena Meniu Search
x

Video Şofer mort în Vâlcea, după o urmărire cu poliţia. Fusese reclamat că are un pistol, care s-a dovedit a fi doar o brichetă defectă

Incident absurd la Râmnicu Vâlcea. Un şofer care fugea de poliţişti a murit, după ce a lovit o altă maşină în trafic. Totul a început după ce poliţiştii au fost alertaţi că bărbatul ar fi fost înarmat. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 24.08.2021, 14:31

Vezi și

Totul a început cu un apel la 112, făcut noaptea trecută la ora 2.30. Poliţiştii erau alertaţi că un grup de pietoni a fost ameninţat cu un pistol scos în trafic de un şofer recalcitrant.

Imediat, la locul care a fost indicat de cel apelul a pornit un echipaj de poliţie, agenţii l-au identificat pe şofer, iar acesta din urmă, în loc să oprească la semnalele poliţiştilor, a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie. Într-o intersecţie, şoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit puternic de un alt autoturism condus regulamentar de un alt bărbat, apoi de un parapet din beton. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul de 50 de ani a murit pe loc.

Pistolul reclamat la 112 era de fapt o brichetă defectă

După ce au făcut cercetările la locul tragedie, poliţiştii au descoperit şi pistolul, care s-a dovenit a fi nimic altceva decât o brichetă defectă.

“În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism și pistolul în cauză acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informat IPJ Vâlcea.

Ancheta a fost preluată de Parchetul din Râmnicu Vâlcea şi rămn de stabilit toatele detaliile acestui accident absurd.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şofer mort în Vâlcea, după o urmărire cu poliţia. Fusese reclamat că are un pistol, care s-a dovedit a fi doar o brichetă defectă