Antena Meniu Search
x

Șofer mort și doi copii de 2 și 7 ani răniți grav, după ce s-au răsturnat cu mașina, la Urziceni

Un bărbat de 40 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, în apropiere de Urziceni, în accident fiind răniți inclusiv doi copii de 2, respectiv 7 ani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.09.2020, 09:55

Șofer mort și doi copii mici răniți după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț, la Urziceni
Șofer mort și doi copii mici răniți după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț, la Urziceni - Facebook/ISU Ialomita
  • Șoferul a pierdut controlul direcției într-o curbă la stânga, a pătruns în şanţul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.
  • În mașină se mai aflau doi copii de 2, respectiv 7 ani, și alți doi adulți.

Accidentul a avut loc seara trecută, în jurul orei 22:00 pe DN 2, în apropiere de Urziceni. Șoferul care conducea un autoturism pe DN2, din direcţia Bucureşti către Urziceni, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, a pătruns în şanţul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.

În urma accidentului şoferul a murit pe loc, iar alte patru persoane, printre care şi 2 copii, au fost rănite grav. 

La locul solicitării, s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţa SMURD şi trei echipaje ale SAJ Ialomiţa - substaţia Urziceni.

În urma impactului au rezultat cinci victime, doi minori şi 3 adulţi. Din nefericire, una dintre victime, şoferul autoturismului cu vârsta de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator.

Acestuia i s-au aplicat manevrele de resucitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ.

Ulterior, minorii cu vârstele de aproximativ 2 ani și 7 ani, o femeie și un bărbat, cu vârstele de 42 de ani și 52 de ani, au fost preluate și transportate de către echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Urziceni.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șofer mort și doi copii de 2 și 7 ani răniți grav, după ce s-au răsturnat cu mașina, la Urziceni