Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer român filmează groaznicul accident din Cehia: "Dezastru, frate!" (Video)

Un şofer român a filmat groaznicul accident din Cehia, în care peste 10 TIR-uri şi mai multe autovehicule s-au ciocnit violent, din cauza zăpezii de pe şosea.

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 22:35

Ciurus Irinel, un şofer român, a filmat groaznicul accident din Cehia, în care peste 10 TIR-uri şi mai multe autovehicule s-au ciocnit violent, din cauza zăpezii de pe şosea.

"Dezastru, frate, nenorocire", a spus şoferul român, care a reuşit să înregistreze şi să posteze pe Facebook primele imagini de la accident.

În imagini se pot observa mai multe autovehicule de mare tonaj din care n-a mai rămas mare lucru, dar şi câteva autoturisme distruse.

Articolul continuă după reclamă

Cunoscuţii românului au reacţionat imediat la postare, întrebând îngrijoraţi dacă a păţit ceva. Din fericire, se pare că şoferul român este nevătămat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția cehă, dar şi presa, au raportat ulterior accidentul, menţionând că a avut loc un carambol pe autostrada principală dintre Praga și Brno, în care au fost implicate mai mult de 10 camioane și două mașini, potrivit rapoartelor preliminare. Poliția a declarat că cel puțin o persoană a fost rănită în accident.

Zăpada și vânturile puternice au perturbat serios traficul auto în zonă, iar autostrada a fost blocată în ambele direcții, pe anumite tronsoane de drum. Traficul pe drumurile laterale a fost de asemenea, afectat, din cauza condiţiilor nevaforabile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Şofer român filmează groaznicul accident din Cehia: "Dezastru, frate!" (Video)