Antena Meniu Search
x

Şofer român de BMW adoarme la volan şi intră în TIR, la Roznov

Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului care a intrat într-un autotren, în această dimineață, la Roznov, ar fi adormit la volan.

Şoferul unui BMW a adormit la volan şi a intrat violent într-un TIR, la Roznov. Tânărul de 28 de ani venea din Germania - stiri-neamt.ro

Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului care a intrat într-un autotren, în această dimineață, la Roznov, ar fi adormit la volan.

Şoferul unui BMW a adormit la volan şi a intrat în plin într-un TIR, pe un drum din Roznov, judeţul Neamţ. Tânărul de 28 de ani se întorcea din Germania.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 7:30, pe DN 15.

Potrivit IPJ Neamţ, vasluianul de 28 de ani, aflat la volanul unui BMW, circula din direcția Piatra-Neamț – Bacău când, în localitatea Roznov ar fi adormit la volan şi a pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat violent într-un TIR condus de un bărbat de 41 de ani, din Bacău.

În urma impactului violent, şoferul BMW-ului a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, unde a rămas internat.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a declarat pentru presa locală Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şofer român de BMW adoarme la volan şi intră în TIR, la Roznov