Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR dat în urmărire internaţională pentru omor, prins în Germania, după ce a provocat un accident. Era extrem de beat

Un şofer român de TIR dat în urmărire internaţională pentru omor a fost prins în Germania, după ce a provocat un accident. Era extrem de beat şi a ajuns la spital, rănit serios. Un alt şofer a fost şi el internat, după ce maşina i-a fost lovită de TIR-ul românului.

Şofer român de TIR dat în urmărire internaţională pentru omor, prins în Germania, după ce a provocat un accident. Era extrem de beat

Un şofer român de TIR dat în urmărire internaţională pentru omor a fost prins în Germania, după ce a provocat un accident. Era extrem de beat şi a ajuns la spital, rănit. Un alt şofer a fost şi el internat, după ce maşina i-a fost lovită de TIR-ul românului.

Accidentul a avut loc sâmbătă de dimineaţă pe A25, în apropiere de Hamburg. Conform informaţiilor oferite de Poliţia germană, camionul românului a intrat în viteză de pe banda dreaptă pe cea stângă, a fost aproape să lovească parapetul despărţitor al autostrăzii şi a revenit brusc pe banda dreaptă, unde a lovit un autoturism Mercedes, oprindu-se în parapeţii laterali.

Şoferul român în vârstă de 40 de ani a fost rănit şi dus la spital. După recoltarea probelor de sânge a reieşit că avea o alcoolemie de 2,8% în sânge. Mai mult, poliţiştii au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere şi era dat în urmărire internaţională.

Bărbatul fugise din România, după ce pe numele lui fusese emis un mandat de arestare pentru omucidere. Externat din spital luni seara, el a fost trimis într-un centru de detenţie şi va fi extrădat în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şofer român de TIR dat în urmărire internaţională pentru omor, prins în Germania, după ce a provocat un accident. Era extrem de beat