Antena Meniu Search
x
LIVE

Șofer român de TIR, mort într-un accident în Anvers. Familia nu poate merge în Belgia pentru a-l aduce în țară din cauza restricțiilor COVID

Un șofer român de TIR a murit într-un accident rutier în apropierea orașului belgian Anvers. Bărbatul în vârstă de 66 de ani conducea pe A12, când s-a format un blocaj în trafic din cauza unui vehicul defect. Marcel a observat acest lucru prea târziu și a lovit în plin un camion aflat la coada coloanei de mașini. Moartea sa a afectat nu numai familia, ci și compania pentru care lucra.

De Redactia Observator la 19.02.2021, 11:20
Marcel, șoferul român decedat în accidentul rutier din Belgia
Marcel, șoferul român decedat în accidentul rutier din Belgia - Nieuwsblad.be
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

“Moartea sa a venit ca un șoc. Marcel era extrem de săritor, gata oricând să dea o mână de ajutor”, a declarat Annelies Geldhof, angajatoarea românului, potrivit nieuwsblad.be.

“L-am sunat în dimineața respectivă pentru a-l anunța că urmează să transporte containere. Este un job mai puțin solicitant, iar el merită asta. Câteva ore mai târziu am fost informată că Marcel a fost implicat într-un accident rutier fatal”.

Angajatoarea românului a mai povestit că acesta lucra de doi ani în companie și că locuia, alături de alți șoferi de TIR, în orășelul Zeebrugge. 

“Suntem ca o familie. De asta îmi este și atât de greu”, a mai mărturisit Annelies Geldhof. "Marcel este alături de noi din 2019 și m-a urmat când am decis să pun bazele unei alte companii. Colegii l-au îndrăgit imediat. În ciuda vârstei sale, niciodată nu s-a plâns de ceva". 

Annelies Geldhof a mai povestit cât de greu i-a fost să o informeze pe soția lui Marcel că acesta a decedat. “Nu uiți niciodată astfel de convorbiri telefonice. A fost îngrozitor că a trebuit să transmit aceste vești tragice, mai ales familiei”. 

Familia lui Marcel a vrut să meargă în Belgia pentru a recupera trupul bărbatului, însă din cauza restricțiilor COVID ar fi trebuit să rămână în carantină timp de 14 zile. 

“Le-am explicat faptul că nu este o idee bună. Noi facem tot ce este posibil pentru a-i aranja repatrierea. Compania va suporta toate costurile acestui demers”.

Circumstanțele exacte în care s-a produs accidentUl rutier sunt încă neclare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Șofer român de TIR, mort într-un accident în Anvers. Familia nu poate merge în Belgia pentru a-l aduce în țară din cauza restricțiilor COVID

Breaking News

O scrisoare bombă a explodat la ambasada Ucrainei din Madrid. Un angajat a fost rănit uşor

O scrisoare bombă a explodat la ambasada Ucrainei din Madrid. Un angajat a fost rănit uşor