Antena Meniu Search
x

Şofer român găsit mort în parcare, în Germania: "Ziceai că doarme!"

Un şofer român a fost găsit mort în parcare, în Germania. "Ziceai că doarme!", a scris pe Facebook un coleg, tot român, cel care l-a găsit şi a chemat poliţia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2019, 08:46

Un şofer român a fost găsit mort în parcare, în Germania. "Ziceai că doarme!", a scris pe Facebook un coleg, tot român, cel care l-a găsit şi a chemat poliţia.

Un şofer român a fost găsit fără viaţă în cabină, într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff. Imaginile postate de cel care l-a găsit au devenit virale pe grupurile de şoferi de pe Facebook, mai ales că unii şoferi îl cunoşteau pe colegul lor decedat.

Astfel, din comentarii şi din ce a povestit cel care l-a găsit, românul era în prcare de 13 ore, a fost găsit chircit în cabină cu capul pe portieră, desculţ şi cu motorul pornit.

Poliţia a venit şi a ridicat cadavrul din autoutilitara înmatriculată în Braşov. Din câte spun cei care l-au cunoscut pe şofer, acesta a făcut infarct, el fiind găsit cu părţi ale corpului învineţite.

În parcarea în care a fost găsit există camere de supraveghere şi din câte se pare poliţiştii au descoperit că dubiţa staţiona acolo de aproape 13 ore. Maşina a fost găsită cu farurile aprinse şi cu motorul pornit, e posibil ca şoferul să fi murit foarte rapid după ce a reuşit să intre în parcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şofer român găsit mort în parcare, în Germania: "Ziceai că doarme!"