Antena Meniu Search
x

Un şofer român a scăpat cu viaţă după tragedia cu 35 de morţi de la Genova

Un şofer român a scăpat cu viaţă după tragedia de la Genova în urma căreia 35 de oameni au murit. Românul se afla cu camionul pe pod în momentul în care acesta a cedat.

Un şofer român a scăpat cu viaţă după tragedia de la Genova în urma căreia 35 de oameni au murit. Românul se afla cu camionul pe pod în momentul în care acesta a cedat.

Potrivit presei din Italia, şoferul român a fost rănit uşor la umăr după ce camionul său a fost lovit de bucăţile de beton ale podului prăbuşit la Genova.

El a fost transportat la spital, acolo unde medicii au descoperit că avea un umăr dislocat. Jurnaliştii de la Lettera43.it au stat de vorbă cu el, iar acesta le-a explicat că este recunoscător că este în viaţă după o asemenea tragedie.

Un roman a scapat cu viata dupa ce un pod s-a prabusit la Genova
Pe acelaşi subiect

După ce a primit îngirjiri medicale, şoferul român a cerut să fie externat şi a precizat că abia aşteaptă să îşi vadă familia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu la fel de norocos a fost un alt şofer român care şi-a pierdut viaţa în tragedia de la Genova după ce camionul pe care îl conducea s-a prăbuşit în gol, odată cu podul, de la o înălţime de aproximativ 100 de metri.

Marian Roşca a murit pe loc în urma tragediei, alături de alte 34 de persoane, printre care şi doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Un şofer român a scăpat cu viaţă după tragedia cu 35 de morţi de la Genova