Antena Meniu Search
x

Șoferul care a spulberat 2 turiști pe trecerea de pietoni, în Mamaia, gonea ca pe autostradă, spun martorii

Doi turişti olandezi aflaţi pe litoralul românesc au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni. Şoferul, un turist din Bucureşti, a fugit imediat după impact. Era băut şi consumase droguri, spun poliţiştii.

Vezi și

Doi turişti olandezi aflaţi pe litoralul românesc au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni. Şoferul, un turist din Bucureşti, a fugit imediat după impact. Era băut şi consumase droguri, spun poliţiştii. Martorii povestesc cum l-au văzut conducând ca pe autostradă, deşi era în staţiunea Mamaia. Imediat după impact, a fugit. Cu ajutorul martorilor, a fost prins. Acum este reţinut pentru 24 de ore, iar luni procurorii vor cere arestarea lui.

Ora 3 dimineaţa. Doi tineri, turişti olandezi, sunt loviţi pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia. Martorii încearcă să ajute victimele. În aşteptarea ambulanţei, secundele trec greu.

La volan era un tânăr de 31 de ani, băut, dar şi sub influenţa drogurilor, conform unor surse din anchetă. La ora la care tinerii ieşeau din cluburi, s-a simţit ca pe autostradă, spun martorii.

”Erau trei în linie, aici. A lovit-o la şold. A aruncat-o în aer. A răsucit-o”, spune un martor.

”Cred că depăşise suta. Dacă avea mai puţin, 60, 70, până în 90, nu se întâmpla, vă spun eu. Dar el a avut peste sută!”, spune un alt martor.

I-a spulberat pe turiștii olandezi pe trecerea de pietoni și și-a continuat drumul pana in Navodari, unde s-a ascuns de politie.

În urma lui a rămas însă numărul de înamatriculare al maşinii, care a căzut în impact, exact lângă victime. Aşa au reuşit poliţiştii să-l identifice şi să-l reţină pe şofer, la câteva ore după accident.

Şi el venise la mare ca turist. Este un tânăr din Bucureşti. Tinerii spulberaţi pe trecere sunt în afara pericolului, spun medicii. În timp ce poliţiştii se confruntă cu un nou fenomen. Dacă în 2016 au prins 90 de şoferi sub influenţa stupefiantelor, anul trecut au deschis 145 de dosare. Iar anul acesta, doar în primele cinci luni, au investigat 149 de şoferi care au consumat droguri.

Luna trecută, o tânără de 20 de ani - şi ea aflată sub influenţa substanţelor halucinogene - a ucis pe trecerea de pietoni un bârbat din Târgovişte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șoferul care a spulberat 2 turiști pe trecerea de pietoni, în Mamaia, gonea ca pe autostradă, spun martorii