Antena Meniu Search
x

Şoferul de TIR care a ucis un tânăr şi a băgat-o în comă pe sora lui, la Veţel, a leşinat când a văzut nenorocirea

Şoferul de TIR care a provocat accidentul de la Veţel şi a ucis un tânăr, iar pe sora lui a băgat-o în comă, a leşinat când a văzut nenorocirea. Bărbatul a fost luat cu salvarea şi dus la spital.

Şoferul de TIR care a provocat accidentul de la Veţel şi a ucis un tânăr, iar pe sora lui a băgat-o în comă, a leşinat când a văzut nenorocirea. Bărbatul a fost luat cu salvarea şi dus la spital.

Un accident grav a avut loc sâmbătă după-amiază, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Veţel. Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, iar sora lui, 22 de ani este în comă, în urma coliziunii în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. Cei doi fraţi călătoreau în autoturism, la volan era tânăra.

Cei doi veneau de la Deva şi mergeau acasă, în satul Cozia. Tânăra şoferiţă a frânat şi a semnalizat stânga, pentru a ieşi de pe drumul naţional, dar un şofer de TIR din spatele ei nu a fost atent şi a lovit direct VW-ul în care se aflau cei doi fraţi.

Autoturismul a fost aruncat pe contrasens, într-un TIR care circula regulamentar din cealaltă direcţie. Din acesta, VW-ul a ricoşat într-un gard şi a rupt o ţeavă de gaze. Tânărul din dreapta a murit pe loc, sora lui a fost preluată în comă de ambulanţă.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a stabilit că şoferul de TIR e vinovat de accident

Şoferul vinovat de tragedie, care are 33 de ani şi e din Rm. Vâlcea, a leşinat când a văzut nenorocirea de pe şosea, fiind şi el preluat de ambulanţă. Celălalt şofer de TIR implicat în accident are 58 de ani.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de TIR pe DN7, în localitatea Vetel din direcţia Deva – Arad, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism aflat in faţa sa, ce intenţiona schimbarea direcţiei de mers la stânga, pe care l-a lovit, iar in urma impactului autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit din partea laterală dreapta de un alt ansamblu de TIR, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducatoarei autoturismului, o tânără în vârstă de 22 de ani şi decesul unui tânăr în vârstă de 24 de ani pasager aflat pe locul din dreapta al autoturismului.", a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Şoferul de TIR care a ucis un tânăr şi a băgat-o în comă pe sora lui, la Veţel, a leşinat când a văzut nenorocirea