Antena Meniu Search
x

Șoferul urmărit cu focuri de armă de poliție, în Timișoara, a gonit cu mașina șefului

Un bărbat fără permis a creat haos, marți noapte, pe străzile din Timişoara. A pus pe jar şase echipaje de poliţie după ce a refuzat să oprească la un control. Agenţii au pornit pe urmele sale  şi chiar au tras peste 20 de cartuşe în aer şi înspre maşină.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 19:58

Vezi și

Un bărbat fără permis a creat haos, marți noapte, pe străzile din Timişoara. A pus pe jar şase echipaje de poliţie după ce a refuzat să oprească la un control. Agenţii au pornit pe urmele sale  şi chiar au tras peste 20 de cartuşe în aer şi înspre maşină. Şoferul a continuat însă să fugă până când gloanţele au găurit două dintre cauciucuri. Abia după o oră şi peste 30 de kilometri parcurşi cu viteză prin oraş individul a fost prins. Într-un final, poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere. Acum este reţinut pentru 24 de ore. 

Pare o scenă dintr-un film de acţiune. E de fapt o urmărire periculoasă pe străzile din Timişoara. La trei dimineaţa, un şofer goneşte cu zeci de poliţişti pe urmele sale. Din roţile autoturismului sar scântei. Agenţii îşi folosesc şi armele pentru a-l opri. Trag întâi în aer, însă bărbatul de la volan nu are niciun gând să oprească. Aşa că poliţiştii îşi îndreaptă gloanţele direct spre maşină. În total - trag peste 20 de cartuşe. 

Totul a început în momentul în care un echipaj a observat un autoturism care circula fără lumini. Când agenţii au încercat să-l oprească, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie. 

Tânărul a circulat pe străzile din oraş chiar şi cu 100 de kilometri pe oră. A trecut prin fata IPJ, apoi s-a indreptat spre centura orasului, in speranta ca va scapa. 

Individul a condus haotic prin tot oraşul şi a parcurs mai bine de 30 de kilometri pe cele mai mari artere, fără să-i pese că pune în pericol şi alţi şoferi.  Una din camerele de supraveghere surpinde momentul în care suspectul face un viraj periculos, în viteză, la stânga, pe un bulevard, în timp ce pe urmele lui sunt patru maşini de poliţie. Şi nu de puţine ori goneşte pe contrasens! Nu se opreşte nici măcar atunci când automobilul rămâne fără un cauciuc.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a fost prins abia atunci când glonţele poliţiştilor au atins şi al doilea cauciuc. Agenţii au descoperit că nici măcar nu avea permis. Tânărul are 26 de ani şi lucrează la una dintre cele mai cunoscute pizzerii din Timişoara, iar maşina pe care a condus-o este, în acte, chiar a şefului său, de la care ar fi vrut să o cumpere. 

Pentru cursa de marți noapte, bărbatul a fost reţinut şi s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi tulburarea liniştii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Șoferul urmărit cu focuri de armă de poliție, în Timișoara, a gonit cu mașina șefului