Antena Meniu Search
x

Doi şoferi băuţi au avariat 10 maşini în Bucureşti, în noaptea de Anul Nou

Poliţiştii de la rutieră au avut treabă în noaptea dintre ani. Două accidente trase parcă la indigo s-au petrecut în Capitală.

Vezi și

Poliţiştii de la rutieră au avut treabă în noaptea dintre ani. Două accidente trase parcă la indigo s-au petrecut în Capitală. Iar ambele au fost produse de şoferi care s-au urcat băuţi la volan. Astfel au reuşit să distrugă nu mai puţin de 10 maşini. Şi au început 2018 cu ... dosare penale. 

Primul accident a avut loc pe Calea Călăraşilor. Un şofer cu numere de Bulgaria nu a respectat culoarea semaforului şi a pătruns cu viteză în intersecţie. Martorii spun că bărbatul abia se ţinea pe picioare. 

Rănit grav, şoferul imprudent a ajuns la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La nici jumatate de oră distanţă, un alt şofer băut a lovit 4 maşini pe Bulevardul Mărăşeşti. Poliţiştii de la Brigada Rutieră au ajuns imediat la locul accidentului şi l-au testat pe conducătorul auto.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0.94 la mie alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la INML pentru recoltare de probe biologice. Ambilor conducători auto li s-a suspendat dreptul de a mai conduce pe drumurile publice şi li s-a întocmit dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi şoferi băuţi au avariat 10 maşini în Bucureşti, în noaptea de Anul Nou