Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şoferi morţi într-un accident de groază la Bălcăuți, în Suceava. Sunt 10 victime, între care 2 copii. Plan Roşu de Intervenţie

Scene teribile, în această dimineaţă, pe drumul european 85, în zona localității Bălcăuți din judeţul Suceava. Nu mai puţin de zece persoane, între care doi copii, au fost implicate într-un accident cumplit, în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme. Din păcate, şoferii celor două maşini au fost declaraţi decedaţi, după ce nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 08:25

Două persoane au murit şi alte opt, inclusiv doi copii, au fost rănite luni dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz de transport persoane, produs pe DN 2, în zona localităţii Bălcăuți, din judeţul Suceava.

Din cauza numărului mare de victime, autoritățile au activat Planul Roşu de Intervenţie, iar traficul în zonă a fost blocat. La locul accidentului au ajuns pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și 4 resurse medicale (2 echipaje de prim-ajutor, ambulanța SMURD-TIM și 1 ATPVM), cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

Tragedie la Bălcăuți. Şoferii celor două maşini au murit

Vezi și

Echipajele de descarcerare au lucrat minute în șir pentru a-i extrage pe cei trei șoferi și pentru a-i putea preda echipajelor medicale. 

Din păcate, șoferii celor două autoturisme erau în stop cardio-respirator, iar după consumarea protocolului de resuscitare, cei doi bărbați au fost declarați decedați.

Celelalte victime, cu diferite traumatisme, dar conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului și, rând pe rând, sunt transportate la unitățile spitaliceși de la Rădăuți și Suceava.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Şoferi morţi într-un accident de groază la Bălcăuți, în Suceava. Sunt 10 victime, între care 2 copii. Plan Roşu de Intervenţie