Antena Meniu Search
x

Statistică alarmantă! Peste 20 de şoferi sunt prinşi zilnic în timp ce conduc fără permis sau cu permisul suspendat

Statistică alarmantă a Poliţiei Rutiere din România. În fiecare zi, peste 20 de şoferi sunt prinşi în trafic în timp ce conduc fără permis.

Peste 20 de şoferi sunt prinşi zilnic în timp ce conduc fără permis sau cu permisul suspendat

Statistică alarmantă a Poliţiei Rutiere din România. În fiecare zi, peste 20 de şoferi sunt prinşi în trafic în timp ce conduc fără permis.

Statistica a fost făcută publică de Poliţia Rutieră, iar cifrele vorbesc doar despre indivizii care sunt prinşi în trafic de poliţişti, fără a-i lua în considerare şi pe cei care comit această infracţiune fără a fi prinşi.

Drept urmare, în fiecare an, poliţiştii prind în jur de 5.000 - 6.000 de români care conduc fără permis sau cu permisul suspendat.

Potrivit datelor statistice, judeţul Dâmboviţa este pe locul întâi în topul şoferilor fără permis, în ultimii doi ani.

Conform legislaţiei în vigoare, cei care sunt prinşi în timp ce conduc fără permis sunt pasibili de închisoare de la 1 la 5 ani, iar în cazul celor care conduc cu permisul suspendat, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Statistică alarmantă! Peste 20 de şoferi sunt prinşi zilnic în timp ce conduc fără permis sau cu permisul suspendat