Antena Meniu Search
x

Video Şoferii cu maşini defecte, lăsaţi fără permis: razie a Brigăzii Rutiere şi a RAR, noaptea trecută, în Bucureşti

Cine a turat prea tare motoarele, noaptea trecută, în Bucureşti, s-a trezit cu poliţia pe urme. Împreună cu inspectorii de la RAR, agenţii au tras pe dreapta maşinile şi motocicletele care nu aveau condiţiile tehnice necesare pentru a circula pe drum. Razia i-a vizat, însă, şi pe vitezomani. La sfârşitul acţiunii, mai mulţi şoferi au rămas fără permis.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.07.2021, 09:06

Vezi și

Zeci de maşini au fost oprite, noaptea trecută, în Bucureşti, de poliţiştii rutieri şi inspectorii Registrului Auto Român. Aceştia au vrut să se asigure că autovehiculele nu reprezintă un pericol pe şosele. Nici motocicliştii nu au fost trecuţi cu vederea. Zgomotul puternic a atras atenţia agenţilor.

Unii dintre şoferii opriţi în trafic au avut de explicat de ce maşinile lor arată diferit faţă de ce scrie în acte. Alţii au fost sancţionaţi pentru defecţiunile tehnice găsite de inspectorii auto. "Inspectorii RAR verifică cu precădere sistemul de direcţie, mecanismul de frânare, sistemul de evacuare a noxelor", a declarat Claudiu Costea, inspector la Brigada Rutieră.

Nu doar inspectorii RAR au avut de treabă noaptea trecută, poliţiştii rutieri au acordat atenţie sporită asupra vitezei cu care şoferii circulau prin centrul Capitalei. Acţiunea de seara trecută i-a lăsat pe mulţi şoferi... pietoni. Au fost reţinute mai multe certificate de înmatriculare, plăcuţe, pentru deficienţe tehnice constatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şoferii cu maşini defecte, lăsaţi fără permis: razie a Brigăzii Rutiere şi a RAR, noaptea trecută, în Bucureşti