Antena Meniu Search
x

Video Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache, lăsată liberă. Femeia a fost plasată sub control judiciar

Şoferiţa de 56 de ani care a ucis două fete după ce a pierdut controlul maşinii sâmbătă, în cartierul Andronache din Capitală, a fost plasată sun control judiciar pentru 60 de zile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.03.2021, 15:38

Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache, lăsată liberă. Femeia a fost plasată sub control judiciar - Observator

Femeia a fost reţinută luni, însă astăzi a primit decizia de control judiciar pentru 60 de zile, instanţa respingând propunerea de preventivă.

În timpul audierilor, şoferiţa a susţinut că nu a consumat băuturi alcoolice, deşi, surse apropiate anchetei afirmă că avea o alcoolemie de 0,6 grame per litru în sânge a avut alcool. 

Ea a mai relatat că a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.

"Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str. Menţiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări: În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului", a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti.

Filmul tragediei din cartierul Andronache

Reamintim că accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază. 

Femeia a intrat fără să frâneze într-un grup de nouă copii şi tineri care erau pe trotuar şi, din nefericire, două fete, de 7 şi 21 de ani, nu au mai avut nicio şansă.

Echipa Observator a obţinut imagini în exclusivitate care surprind momentul impactului devastator şi momentele de haos de după accident.

Şoferiţa le-a declarat poliţiştilor că nu conduce foarte des şi nu era obişnuită cu maşina. Plecase cu soţul de la soacra ei, care stă pe strada unde a produs accidentul şi s-ar fi urcat la volan pentru că soţul ei consumase alcool. Cunoştea foarte bine zona. Cu toate astea, spune ea, în intersecţie, ar fi încurcat pedala de frânare cu acceleraţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache, lăsată liberă. Femeia a fost plasată sub control judiciar