Antena Meniu Search
x

Video Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache, lăsată liberă. Femeia a fost plasată sub control judiciar

Şoferiţa de 56 de ani care a ucis două fete după ce a pierdut controlul maşinii sâmbătă, în cartierul Andronache din Capitală, a fost plasată sun control judiciar pentru 60 de zile.

De Veronica Micu la 02.03.2021, 15:38
Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache, lăsată liberă. Femeia a fost plasată sub control judiciar - Observator

Femeia a fost reţinută luni, însă astăzi a primit decizia de control judiciar pentru 60 de zile, instanţa respingând propunerea de preventivă.

În timpul audierilor, şoferiţa a susţinut că nu a consumat băuturi alcoolice, deşi, surse apropiate anchetei afirmă că avea o alcoolemie de 0,6 grame per litru în sânge a avut alcool. 

Ea a mai relatat că a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.

"Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str. Menţiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări: În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului", a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti.

Filmul tragediei din cartierul Andronache

Reamintim că accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază. 

Femeia a intrat fără să frâneze într-un grup de nouă copii şi tineri care erau pe trotuar şi, din nefericire, două fete, de 7 şi 21 de ani, nu au mai avut nicio şansă.

Echipa Observator a obţinut imagini în exclusivitate care surprind momentul impactului devastator şi momentele de haos de după accident.

Şoferiţa le-a declarat poliţiştilor că nu conduce foarte des şi nu era obişnuită cu maşina. Plecase cu soţul de la soacra ei, care stă pe strada unde a produs accidentul şi s-ar fi urcat la volan pentru că soţul ei consumase alcool. Cunoştea foarte bine zona. Cu toate astea, spune ea, în intersecţie, ar fi încurcat pedala de frânare cu acceleraţia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache, lăsată liberă. Femeia a fost plasată sub control judiciar