Antena Meniu Search
x

Galerie foto Şoferiţă de 19 ani, rănită grav într-un accident în prima zi de Crăciun. A rămas încarcerată, după ce a lovit un stâlp în Suceava

O tânără de 19 ani a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs, luni, în prima zi de Crăciun, în municipiul Suceava, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 14:17

Potrivit acestora, tânăra a rămas încarcerată în autoturismul pe care îl conducea şi care a ieşit în afara părţii carosabile.

"Intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. În urma accidentului, a rezultat o victimă încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii militari au extras victima încarcerată şi au predat-o echipajului medical", au precizat oficialii ISU.

Tânăra avea funcţii vitale. Ea a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şoferiţă de 19 ani, rănită grav într-un accident în prima zi de Crăciun. A rămas încarcerată, după ce a lovit un stâlp în Suceava