Antena Meniu Search
x

O şoferiţă răsturnată cu maşina în Timiş, găsită accidental de echipajul SMURD: "Eu n-am chemat ambulanţa" (video)

O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în Timiş şi a fost găsită accidental de echipajul SMURD. "Eu n-am chemat ambulanţa", a spus femeia care nu sunase la 112.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.02.2020, 11:21

Şoferiţă răsturnată cu maşina, în Timiş Vezi și

O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în Timiş şi a fost găsită accidental de echipajul SMURD. "Eu n-am chemat ambulanţa", a spus femeia care nu sunase la 112.

Dimineaţă teribilă pe şoselele din Timiş, cu nu mai puţin de cinci accidente, unul dintre ele soldat cu un mort. Un altul, petrecut în apropiere de Buziaş, s-a soldat doar cu pagube materiale, dar imaginile surprinse de reporterii Observator sunt inedite.

O şoferiţă, singură în maşină, s-a răsturnat în afara carosabilului, după ce nu a adaptat viteza la condiţiile de pe şosea, polei masiv. Femeia a fost găsită de alţi participanţi la trafic, care au oprit imediat, dar a reuşit să iasă singură din automobil.

Un echipaj SMURD chemat la alt accident a ajuns în dreptul ei şi a oprit, iar şoferiţa aproape mirată a spus: "Eu n-am chemat ambulanţa." 

În timp ce un paramedic îşi suna colegii şi anunţa accidentul, şoferiţa strângea într-o plasă lucruri din maşină, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O şoferiţă răsturnată cu maşina în Timiş, găsită accidental de echipajul SMURD: "Eu n-am chemat ambulanţa" (video)