Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul care a provocat accidentul cu 3 morți, din Cluj, avea doar 20 de ani. Părinții lui erau în mașină (video)

Șoferul care a provocat accidentul cu 3 morți, din Cluj, avea doar 20 de ani. Părinții lui erau în mașină, toți trei au pierit în autoturismul ajuns un morman de fiare după ce s-a izbit de un TIR.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.07.2020 , 10:00

Accident
Dănuț și părinții lui au murit pe loc - Facebook
  • Dănuț avea permis de mai puțin de un an.
  • El și părinții lui au murit pe loc.

Dănuț Adrian avea permis luat de mai puțin de un an, din toamna lui 2019, și miercuri de dimineață a provocat accidentul în care el și părinții lui au murit, mașina condusă de tânărul de 20 de ani intrând într-un TIR pe centura Vâlcele-Apahida, la Cluj. 

Cei trei, care sunt din comuna Moldovenești, veneau de la fratele mai mare al lui Dănuț, dis de dimineață, când Opelul condus de acesta a intrat pe contrasens, cu viteză, într-un TIR. Autoturismul a fost proiectat pe contrasens, în șanț, fiind efectiv făcut praf. 

Dănuț și părinții lui au fost găsiți de salvatori fără viață, niciunul dintre ei neavând șanse să supraviețuiască impactului.

Articolul continuă după reclamă

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Șoferul care a provocat accidentul cu 3 morți, din Cluj, avea doar 20 de ani. Părinții lui erau în mașină (video)