Antena Meniu Search
x

Şoferul care a provocat accidentul în urma căruia o maşina a intrat în mulţime, la Iaşi, ar fi adormit la volan

Şoferul care a provocat accidentul în urma căruia o maşina a intrat în mulţime, la Iaşi, ar fi adormit la volan.

Vezi și

Şoferul care a provocat accidentul în urma căruia o maşina a intrat în mulţime, la Iaşi, ar fi adormit la volan. A băgat în spital şase oameni, printre care şi doi copii. Maşina scăpată de sub control a intrat pe contrasens şi a lovit două autoturisme parcate.

Unul dintre ele a fost proiectat în terasa plină cu oameni. Impactul extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere.

Opt oameni sunt spulberaţi într-o secundă. Camerele montate pe terasa barului din comuna Schitu Duca surprind scenele şocante. Iniţial, patru adulţi erau aşezaţi la mese. Însă cu doar câteva secunde înaintea impactului, o femeie iese cu trei copii din local şi se alătură grupului. Maşina îi loveşte în plin. 

Cu o viteză incredibilă, maşina scăpată de sub control a ajuns pe contrasens, apoi a ieşit de pe şosea. 

Patru adulţi şi doi copii au fost transportaţi de urgenţă la două spitale din Iaşi. O mamă a fost la un pas să-şi piardă toată familia. 

Şoferul care a pierdut controlul volanului venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Iaşi. Poliţiştii spun că bărbatul în vârstă de 50 de ani ar fi adormit la volan. 

Şoferul ar fi simţit că e obosit, povestesc martorii. La Vaslui, chiar ar fi oprit maşina. Însă, pentru că mai avea doar 60 de kilometri de parcurs, şi-a continuat drumul. 

O femeie de 36 de ani este cel mai grav rănită. A fost prinsă între maşină şi un zid al localului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şoferul care a provocat accidentul în urma căruia o maşina a intrat în mulţime, la Iaşi, ar fi adormit la volan