Antena Meniu Search
x

Deşi nu e vinovat, şoferul implicat în tragedia din Baicului, unde o tânără a sfârşit lângă o maşină în flăcări, a fost arestat preventiv

Deşi nu el este de vină pentru impact, după ce a scos victimele din autoturism, a fugit. Două surori au zăcut lângă maşinile în flăcări aproape 20 de minute.

Vezi și

Deşi nu el este de vină pentru impact, după ce a scos victimele din autoturism, a fugit. Două surori au zăcut lângă maşinile în flăcări aproape 20 de minute, până au ajuns medicii.

Au fost 74 de apeluri la 112. În mod normal, ambulanţa care trebuia să intervină era la doar 5 minute distanţă. Însă, detaşamentul de acolo a fost recent desfiinţat, iar ambulanţa de la subunitatea din Pache Protopopescu era defectă.

În cele din urmă a fost trimis echipajul aflat la mai bine de 3 kilometri de locul accidentului. Ieri, Raed Arafat a trimis o Comisie de Control la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a afla cum s-a intervenit la tragicul accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Deşi nu e vinovat, şoferul implicat în tragedia din Baicului, unde o tânără a sfârşit lângă o maşină în flăcări, a fost arestat preventiv