Antena Meniu Search
x

El este şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria. Petru era live pe facebook în momentul accidentului (video)

Şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria, Petru, era live pe facebook în momentul accidentului. Imaginile cu impactul care a dus la carnagiul de marţi sunt ultimele cu el în viaţă.

Şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria, Petru, era live pe facebook în momentul accidentului.

Imaginile cu impactul care a dus la carnagiul de marţi sunt ultimele cu el în viaţă.

Petru Kalau era din Târnăveni şi aducea acasă din Italia alţi opt români.

Pe o şosea din centrul Ungariei a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi s-a izbit frontal, la viteză foarte mare, cu un camion de mare tonaj care transporta nisip. Toţi cei 9 pasageri ai microbuzului înmatriculat în Mureş au murit pe loc.

Petru Kalau era tatăl a doi băieţei şi în momentul impactului devastator el era live pe facebook. Astfel, au fost surprinse ultimele clipe din viaţa lui şi se pare că înainte de a intra în depăşire a fost mai degrabă cu ochii la comentariile filmării, decât la trafic.

Accidentul teribil a avut loc pe drumul naţional 4, înainte de intrarea în Cegled. Microbuzul românilor, 7 bărbaţi şi două femei, a fost făcut praf, la ore după după impact o parte dintre victime fiind greu de identificat din această cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » El este şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria. Petru era live pe facebook în momentul accidentului (video)