Antena Meniu Search
x

Sofia a murit la 19 ani, în accidentul din Tulcea. Maşina s-a înfăşurat pe un copac, condusă de un tânăr beat, cu "alte preocupări" la volan

Sofia Ana F., de 19 ani, a murit în accidentul care s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri în dreptul localităţii Lunca, pe DJ 222. Tânăra era din Sarichioi, dar avea domiciliul în Bucureşti.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 16:59

Sofia era o promiţătoare actriţă şi fusese admisă la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul “Moscova nu crede în lacrimi” - Observatornews.ro

Un Hyundai cu cinci tineri s-a făcut praf într-un copac, pe un drum din Tulcea

O tragedie a avut loc pe un drum din Tulcea, după ce maşina în care se aflau cinci tineri s-a făcut praf într-un copac. Sofia, o fată de 19 ani, a murit pe loc. Şoferul era băut și "avea alte preocupări" în momentul accidentului, spun polițiștii.

Sofia era studentă la Moscova, la Institutul de Cinematografie Gherasimov sau Institutul de Stat pentru Cinematografie din Moscova. În anul 2019, pentru talentul ei, ea a fost admisă la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul "Moscova nu crede în lacrimi". Sora Sofiei se afla în aceeaşi maşină, în momentul impactului. Tatăl fetelor este medic.

"În jurul orei 01:55, salvatorii tulceni au fost alertați prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Lunca - DJ222, în care a fost implicat un autoturism cu cinci persoane.

Pe acelaşi subiect

Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea. La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate ( conducătorul auto și pasagera din dreapta față). Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul", transmite ISU Delta Tulcea.

Ceilalţi patru tineri, cu multiple traumatisme în urma accidentului, au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportați la spital. Din primele informații, tinerii erau în vizită la rude și, conform polițiștilor, șoferul de 19 ani, din București, conducea cu viteză, era băut și avea alte preocupări în momentul accidentului.

"Astăzi, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J.Tulcea au intervenit la un accident rutier. În fapt, un tânar de 19 ani din București, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relația Jurilovca - 2 Cantoane, pe fondul altor preocupări și al vitezei, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un pom aflat în afara carosabilului. În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din București, rănirea ușoară a șoferului și a trei pasageri cu vârste între 16 și 19 ani. Conducătorul auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv", anunță IPJ Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sofia a murit la 19 ani, în accidentul din Tulcea. Maşina s-a înfăşurat pe un copac, condusă de un tânăr beat, cu "alte preocupări" la volan