Antena Meniu Search
x

SOLIDARITATE: Peste 500 de persoane au donat sange pentru ranitii din Muntenegru

Au dat dovada de solidaritate si au mers la Centrul de Transfuzii Bucuresti. Peste 500 de oameni au donat sange pentru a-i ajuta ranitii in accidentul din Muntenegru, iar alte zeci de persoane inca stau la coada

Vezi și

"Le multumim tuturor celor care au inteles sa ajute oamenii aflati in suferinta. Speram ca astfel de actiuni sa continue, intrucat nevoia de sange in spitale este permanenta, in Capitala fiind operate numeroase cazuri grave", a  spus medicul Mihaela Hoinarescu, de la Centrul de Transfuzii Bucuresti, pentru Mediafax.

In prezent, Centrul de Transfuzii Bucuresti are asigurat un stoc de sange suficient pentru a servi la interventiile la care ar putea fi supusi ranitii adusi din Muntenegru, a mai spus dr. Hoinarescu.

De asemenea, la Policlinica Ministerului Afacerilor Interne, au donat sange peste 70 de ofiteri, agenti si subofiteri din cadrul Aparatului Central al ministerului, Politiei Romane, Jandarmeriei Romane, Politiei de Frontiera, Inspectoratului General de Aviatie si Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, au participat la aceasta actiune, demersul fiind tot unul de sprijin si solidaritate fata de victimele evenimentului rutier din Muntenegru, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » SOLIDARITATE: Peste 500 de persoane au donat sange pentru ranitii din Muntenegru