Antena Meniu Search
x

Video Soluția primăriei Satu Mare pentru a reduce numărul de accidente. Pietonii, atenționați prin marcaje speciale să nu folosească telefonul sau căștile când traversează

De mici învăţăm că atunci când vrem să trecem strada trebuie să ne asigurăm din ambele părţi. Cu toate acestea, cu vârsta, uităm de regula care în unele cazuri ne poata salva viaţa. Primăria din Satu Mare vine cu noi soluţii pentru a reduce numărul de accidente. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.10.2021, 08:40

Vezi și

Vorbim de marcaje instalate în apropierea trecerilor de pietoni, prin care localnicii sunt atenționați să nu folosească telefonul mobil sau căștile. Cele mai multe accidente au loc deoarece pietonii sunt neatenți sau nu se asigură atunci când traversează. 

De asemenea s-au iluminat suplimentar prin corpuri LED a trecerilor de pietoni în peste 50 de locații din municipiu, dintre care amintim: Drumul Careiului, Bulevardul L. Blaga, Cloșca, 1 Decembrie, Botizului, Rodnei, Corvinilor. S-au realizat marcaje cu mesajul "Atenție copii!" pe străzile Ion Vidu, Fabricii, Inăului, Micu Klein.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Soluția primăriei Satu Mare pentru a reduce numărul de accidente. Pietonii, atenționați prin marcaje speciale să nu folosească telefonul sau căștile când traversează