Antena Meniu Search
x

"Soluţia" unui şofer prins beat la volan în Ploieşti. Nu s-a oprit nici când poliţiştii au tras un foc de armă în aer

Poliţiştii rutieri din Ploieşti au făcut uz de armă pentru prinderea unui şofer care a refuzat testarea cu aparatul etilotest, s-a urcat la volan şi a fugit spre centrul oraşului, ulterior stabilindu-se că persoana în cauză era sub influenţa alcoolului.

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 16:51

maşini de poliţie România
Poliţiştii rutieri din Ploieşti au făcut uz de armă pentru prinderea unui şofer - Shutterstock

Conform datelor comunicate, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, incidentul a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 00,00, în zona Parcului Municipal Vest. Poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism care circula pe aleea de acces în parc, iar şoferul, un bărbat de 32 de ani din oraşul Mizil, a refuzat testarea cu etilotestul.

Şofer fugar, beat la volan, prins cu focuri de armă

"În timp ce poliţiştii discutau cu bărbatul, acesta s-a urcat la volanul autoturismului pe care îl conducea şi a pornit către centrul municipiului Ploieşti. Având în vedere acest aspect, bărbatul a fost somat să se oprească, însă, întrucât şi-a continuat deplasarea, unul dintre poliţişti a executat un foc de armă în plan vertical, conducătorul auto neoprind nici de această dată. Ulterior, au fost efectuate verificări la domiciliul său, fiind invitat la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii", a transmis IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

În urma prezentării la sediul unităţii, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind testat şi cu aparatul DrugTest, de această dată rezultatul a fost negativ.

Faţă de bărbat a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 1.885 de lei, conform OUG nr. 195/2002 privind circulaţia de drumurile publice, fiindu-i, totodată, reţinut permisul de conducere pentru 120 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Soluţia" unui şofer prins beat la volan în Ploieşti. Nu s-a oprit nici când poliţiştii au tras un foc de armă în aer