Antena Meniu Search
x

Sora criminalului din Caracal nu crede că el a ucis fetele: "Îi e frică, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el."

Sora criminalului din Caracal nu crede că el a ucis fetele: "Îi e frică, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el." Femeia a vorbit despre Gheorghe Dincă, pe care l-a descris ca fiind un om gospodar, cu grijp de casa lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.07.2019, 21:20

Sora criminalului din Caracal nu crede că el a ucis fetele: "Îi e frică, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el." Femeia a vorbit despre Gheorghe Dincă, pe care l-a descris ca fiind un om gospodar, cu grijă de casa lui.

Sora lui Gheorghe Dincă este convinsă că fratele ei este nevinovat şi declaraţiile făcute în faţa anchetatorilor ar ascunde alţi oameni implicaţi în acest caz, scrie Adevărul. Ioana Bărbulescu este sora lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu, tânăra de 15 ani din Dobrosloveni, şi pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani din Dioşti, judeţul Dolj. 

Femeia îl descrie pe bărbatul de 66 ani drept un gospodar, un om priceput, că îi plăcea să-şi îngrijească gospodăria şi că acesta şi este, de altfel, motivul pentru care s-ar fi întros din Italia, pentru că "îşi lăsase casa singură".

Sora lui Gheorghe Dincă crede că fratele ei nu a omorât fetele: "El sigur a declarat să scape, poate şi de alţi complici, care or fi făcut ceva la el în curte şi lui îi e frică să spună adevărul, că poate se gândeşte că el acum scapă, dar după aia, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el."

"Fratele meu era un om gospodar, îi plăcea să pună legume, punea roşii, ardei, îi plăcea să facă preparate, îmi trimitea şi mie de multe ori.", a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sora criminalului din Caracal nu crede că el a ucis fetele: "Îi e frică, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el."