Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sorana Cîrstea, calificată în sferturile probei de dublu la Bogota (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea și kazaha Iaroslava Șvedova s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bogota (Columbia)

de Redactia Observator

la 14.04.2015 , 09:51

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea și kazaha Iaroslava Șvedova s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bogota (Columbia)

Aceasta a fost prima victorie reușită de Cîrstea în 2015 (atât la simplu, cât și la dublu), după ce pierduse precedentele patru partide: la Australian Open în primul tur (5-7, 0-6 cu Alexandra Panova), la turneul ITF de la Midland (3-6, 3-6 cu Jessica Pegula), la Indian Wells (5-7, 4-6 cu Christina McHale), precum și la turneul ITF de la Osprey (1-6, 5-7 cu Danka Kovinic). De la US Open, care a avut loc la sfârșitul lunii august, Sorana Cîrstea a câștigat doar două meciuri la simplu din zece jucate.

Cîrstea și Șvedova și-au asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta câștigătoarele din meciul Beatriz Garcia Vidagany (Spania)/Florencia Molinero (Argentina) — Paula Cristina Goncalves/Beatriz Haddad Maia (Brazilia).

Articolul continuă după reclamă

La simplu, Sorana Cîrstea va juca în primul tur cu americanca Irina Falconi, cap de serie nr. 8. Cîrstea a învins-o pe Falconi în singurul lor meci direct, în 2010, la Las Vegas, cu 6-3, 4-6, 6-3, în runda inaugurală.

Ana Bogdan a ratat accederea pe tabloul principal de simplu după ce a fost învinsă de slovena Nastja Kolar cu 7-5, 6-3, în ultimul tur al calificărilor, alegându-se cu 1.020 dolari și 12 puncte WTA.

Rezultate înregistrate luni în primul tur la simplu:

Elina Svitolina (Ucraina/N.1) — Louisa Chirico (SUA) 6-2, 6-1

Dinah Pfizenmaier (Germania) — Kimiko Date-Krumm (Japonia) 6-2, 7-5

Beatriz Haddad Maia (Brazilia) — Maria Fernanda Herazo (Columbia) 6-3, 2-6, 7-6 (7/2)

Lourdes Dominguez (Spania) — Shelby Rogers (SUA/N.6) 6-3, 6-2

Tatjana Maria (Germania) — Yuliana Lizarazo (Columbia) 6-3, 6-2

Julia Glushko (Israel) — Nastja Kolar (Slovenia) 6-3, 6-1

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Sorana Cîrstea, calificată în sferturile probei de dublu la Bogota (WTA)