Antena Meniu Search
x

Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns în șoc septic la spital

Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat de urgență la Institutul Fundeni din București, în șoc septic, în prezent starea lui fiind stabilă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.08.2020, 14:51

Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns în șoc septic la spital
Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns în șoc septic la spital - Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta
  • Omul de afaceri a ajuns în cursul nopții la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, în stare „precară”.
  • Sorin Ovidiu Vântu a fost eliberat condiționat din închisoare, la sfârșitul lunii martie a acestui an, printr-o decizie a Tribunalului București.

Omul de afaceri a ajuns în cursul nopții la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, în stare „precară”, primele investigații medicale indicând prezența unui abces care a fost drenat.

Sorin Ovidiu Vântu este în prezent stabil și pe tratament. 

Sorin Ovidiu Vântu a fost eliberat condiționat din închisoare, la sfârșitul lunii martie a acestui an, printr-o decizie a Tribunalului București. Vîntu a executat parțial o condamnare de 11 ani de detenție, rezultată din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare.

Iniţial, în luna ianuarie, Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare depusă de Vîntu, însă Tribunalul Bucureşti a admis vineri contestaţia depusă de omul de afaceri, astfel încât el va ieşi vineri din Penitenciarul Rahova.

Sorin Ovidiu Vîntu avea de executat 11 ani închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare.

Ultima condamnare de 10 ani închisoare a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns în șoc septic la spital