Meniu
Search
x

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, a câştigat trofeul iUmor

Sosia Vioricăi Dăncilă a câştigat trofeul iUmor! Irena Boclincă a mizat pe discursul ei plin de ironii, dar şi pe bodyguarzi. Actriţa din Republica Moldova, celebră după ce a apărut la audiţiile iUmor, a plecat acasă cu trofeul.

De Redactia Observator la 03.06.2019, 01:20
Vezi și

Sosia Vioricăi Dăncilă a câştigat trofeul iUmor! Irena Boclincă a mizat pe discursul ei plin de ironii, dar şi pe bodyguarzi. Actriţa din Republica Moldova, celebră după ce a apărut la audiţiile iUmor, a plecat acasă cu trofeul, dar a decis să doneze premiul de 20.000 de euro unui alt concurent. Finala a fost lider de audienţă la nivel naţional.

Irena Boclincă, câştigătoare iUmor 03.08.10 Am mers la Spania. Am discutat şi cu domnul Guardiola. La noi urlă de 3 ani bucureştenii că nu e gata metroul din Drumul Taberei. Am întrebat dacă ei acolo au aşa ceva. Ei bine, nu. Ca să ştiţi. Nici ei nu au metrou în Drumul Taberei.

"Prim-ministrul Românicăi", după cum s-a autointitulat Irena Boclincă, a încercat să convingă publicul s-o voteze cu un discurs plin de. gafe.

Irena Boclincă, câştigătoare iUmor: Am vorbit şi cu regina. A întrebat de ce iese aşa de multă lume în stradă, în România. I-am spus: Socializare, scumpă doamnă.

Actriţa de 38 de ani din Republica Moldova locuieşte de doi ani în Bucureşti şi joacă pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase. A devenit celebră la audiţiile iUmor. Clipul din emisiune este unul dintre cele mai populare pe Youtube România.

Irena Boclincă, câştigătoare iUmor: Am avut o mică problemă, părul meu nu este atat de lung. Doamna are un coc dragut acolo la spate. Aici in fata am avut ce sa tapez, in spate nu, asa ca am folosit niste meşe.

Câştigătoarea iUmor a făcut un gest care a impresionat întreaga ţară. A donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi Borcan, un concurent ţintuit în scaun cu rotile.

Finala iUmor a fost sâmbătă seară cea mai urmărită emisiune din România. În minutul de aur, 22:28, 1,3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe Antena 1.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, a câştigat trofeul iUmor