Antena Meniu Search
x

Soţia lui Bogdan, tânărul internat la "Victor Babeş", cu coronavirus, nu ştie dacă îşi mai poate alăpta copilul

Soţia lui Bogdan, tânărul internat la "Victor Babeş", cu coronavirus, nu ştie dacă îşi mai poate alăpta copilul. Şi ea şi băieţelul de un an şi 4 luni sunt acum în carantină.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.03.2020, 14:14

  • Soţia şi copilul lui Bogdan nu au fost încă testaţi pentru coronavirus.
  • Tânărul a transmis un mesaj cutremurător, din spital.

Soţia lui Bogdan, tânărul internat la "Victor Babeş", cu coronavirus, nu ştie dacă îşi mai poate alăpta copilul. Şi ea şi băieţelul de un an şi 4 luni sunt acum în carantină.

Bogdan s-a întors de la Londra pe 29 februarie şi a aflat că e infectat cu coronavirus după aproape două săptămâni. Timp în care a trăit absolut normal şi a intrat în contact atât cu cei din familie, cât şi cu colegii de muncă sau prietenii. oţia lui, Mădălina, a transmis un mesaj îngrijorător. Ea nu ştie dacă îşi mai poate alăpta băieţelul.

"Salutare. Soţul meu a fost diagnosticat cu COVID19 şi dus aseară la Matei Balş. Eu şi băieţelul de un an şi 4 luni suntem acasă, în carantină. Încă aşteptăm să vină cineva să ne testeze. Problema e că e încă alăptat. În situaţia în care eu sunt declarată pozitiv, mai pot alăpta? Cunoaşte cineva această informaţie?", a scris Raluca, pe un grup de mămici.

Tânăra a apelat la această metodă de a se informa tocmai pentru că nicio autoritate nu a răspuns apelurilor ei. Dovadă şi faptul că la mai bine de 12 ore după ce soţul ei a fost diagnosticat pozitiv, ea şi copilul nu au fost încă testaţi.

România are în acest moment 30 de cazuri confirmate de persoane infectate cu coronavirus. Una dintre aceste persoane, Bogdan, care a ales să îşi facă publică identitatea şi povestea. Mărturia tânărului care a fost două zile la Londra, de unde s-a întors pe 29 februarie, e cutremurătoare. 

Bogdan a scris miercuri de dimineaţă, pe Facebook, un mesaj teribil despre cum a aflat că e purtător al virusului, despre faptul că deja le-a transmis tuturor celor cu care a avut contact ce se întâmplă cu el şi de asemenea a vorbit despre familia lui: "Îi iubesc şi sper să le fie bine!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Soţia lui Bogdan, tânărul internat la "Victor Babeş", cu coronavirus, nu ştie dacă îşi mai poate alăpta copilul